ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας τόνος κρέας από Λαρισαίους κτηνοτρόφους στο κοινωνικό παντοπωλείο

Ένα τόνο κρέας παρέδωσαν χοιροτροφικές επιχειρήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Την προσφορά έκαναν οι χοιροτροφικές μονάδες : Αφοι Γ Σείτη ΟΕ, Χ. Κουτίνα, Δημ και Ευαγγ Μπουχλαριώτη, Χοιροτροφία Θεσσαλίας ΑΕΒΕ, Ιωάννη Μπούρα, Γεωργίου Αρκούδα, Μπουχλαριώτης Α.Ε., Νικολάου Μπατρακούλη, Γεωργίου Σαίτη και Κασίδης Α.Ε.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!