Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ολοκληρώθηκε το παζλ των ζυμώσεων στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στο νομό Λάρισας, εκεί όπου ο μεγάλος κυβερνητικός εταίρος θα στηρίξει πρόσωπα και στους επτά δήμους.

Ξεκινώντας από το δήμο Λάρισας, η επιλογή του Αποστόλου Καλογιάννη – ΣΥΡΙΖΑίου από την εποχή του 3% – ήταν δεδομένη πριν καν αρχίσει η συζήτηση, ενώ το ίδιο βέβαιη είναι και η επιλογή του Παναγιώτη Σαρχώση στο δήμο Τυρνάβου.

Στους δήμους Αγιάς και Τεμπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει δύο «ΠΑΣΟΚογενείς» επίσης εν ενεργεία δημάρχους, τον Αντώνη Γκουντάρα και τον Κώστα Κολλάτο.

Νέα πρόσωπα θα επιλεχθούν στους υπόλοιπους τρεις επαρχιακούς δήμους. Ξεκινώντας από το δήμο Κιλελέρ, εκεί η ήδη ανακοινωθείσα στήριξη της παράταξης του κ. Μακατού στο πρόσωπο του εκπαιδευτικού Θανάση Μούσιου δείχνει και τις διαθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στα Φάρσαλα, παρά τις ενστάσεις που εκφράστηκαν από μερίδα στελεχών της νομαρχιακής του κόμματος, θα στηριχθεί ο οικονομολόγος Βαγγέλης Δημητρακόπουλος.

«Φρέσκο» πρόσωπο τέλος, αναμένεται να είναι η επιλογή και στο δήμο Ελασσόνας. Πρόκειται για τον τοπογράφο – μηχανικό κ. Δημήτρη Καρανίκα.

Α.Ρ.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!