Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο Στρασβούργο, μετά την ειδοποίηση για βόμβα

stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 11:46

Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο Στρασβούργο αργά τη νύχτα, μετά την εκκένωση του σιδηροδρομικού σταθμού χθες το απόγευμα λόγω μιας ειδοποίησης για βόμβα με αποτέλεσμα να παραλύσει όλο το δίκτυό του.

Ένα γραπτό μήνυμα που ανακοίνωνε την παρουσία εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό αναρτήθηκε στις 18.15 στην πλατφόρμα ειδοποίησης της Εθνικής Εταιρίας Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Πολλοί ταξιδιώτες περίμεναν υπομονετικά μέσα στο κρύο στον χώρο στάθμευσης του σταθμού, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει το κτίριο.

Οι αναχωρήσεις των τραίνων από το Στρασβούργο ανεστάλησαν και ακινητοποιήθηκαν όλα τα τραίνα που πλησίαζαν στον σταθμό πριν αφιχθούν στην αλσατική πρωτεύουσα. Ο συναγερμός ήρθη σχεδόν τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 21.00 τοπική ώρα.

«’Άρση της αμφιβολίας, τίποτε δεν δείχνει κάτι ύποπτο, επικείμενη επανάληψη της κυκλοφορίας @SNCF» έγραψε στο Twitter η αστυνομία μετά την επέμβαση των πυροτεχνουργών. «Εσφαλμένος συναγερμός. Όλα είναι υπό έλεγχο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 11:46

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!