Σε μια όμορφη εκδήλωση βράβευσε τα παιδιά των μελών του ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας (φωτο)

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας διοργάνωσε μια όμορφη γιορτή προκειμένου να βραβεύσει τα παιδιά μελών του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν τα παιδιά που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, αλλά και τα παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ.

Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης, διοργανώνεται επί 26 συναπτά έτη.

Ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Σοφολόγης Δημήτριος απευθυνόμενος στους μαθητές & φοιτητές τόνισε ότι η προσπάθειά τους να αριστεύουν είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους. Επεσήμανε ακόμη ότι ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης και της επιτυχίας πρέπει να είναι διαρκής με κύρια χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την συνέπεια και την τόλμη προκειμένου να περιχαρακώσουν τις αρχές και τις αξίες τους στην δύσκολη εποχή, που διανύουμε με προβλήματα οξυμμένα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Ο κ. Σοφολόγης  στην αποφώνησή του αναφέρθηκε στην προσπάθειά τους, που πρέπει και  όλοι ευελπιστούν να συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια ένταση, είτε βρίσκονται στη δευτεροβάθμια, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σε κάθε στάδιο της ζωής τους, τους συνεχάρηκε & ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, παρέστησαν οι εξής: ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Λαρίσης, Τυρνάβου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων (γεωπόνος επίσης) κ. Κώστας Τζανακούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Καγκελάρης, ο Διευθυντής της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  κ. Καψάλης, κ.α.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου παρευρέθησαν και συνεχάρησαν τα παιδιά ο ταμίας κ. Νασιάρας και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Γεωπόνων ( Π.Ο.Σ.Γ.) & μέλος του  Δ.Σ. κ. Παναγούλης.

Οι μαθητές, που βραβεύτηκαν,  είναι οι:

Α΄ Γυμνασίου_ Παπακώστα Άννα, Πάκα Δήμητρα, Χριστοφιλίδης Δημήτριος, Τσαντή Αχιλλεία-Αλεξάνδρα, Γκουτζουρέλα Φωτεινή, Στραφιώτης Ανέστης & Τσακνάκης Αντώνιος

Β΄ Γυμνασίου_ Τσιαντής Νικόλαος-Ραφαήλ, Στραφιώτης Νικόλαος & Τοπάλης Ιωάννης

Γ΄ Γυμνασίου_ Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Παπακώστα Αικατερίνη, Μακά Λυδία, Μακαγιός Γεώργιος, Μουστάκας Δημήτριος &  Μπερδάνης Αλέξανδρος

Α΄ Λυκείου_  Χασιώτη Γεωργία & Πάκας Αλέξιος-Γεώργιος

Β΄Λυκείου_  Παπακώστας Κωνσταντίνος, Κουσέρα Ευδοκία, Φιλίππου Κλαίρη & Σωτηρίου Ειρήνη

Οι φοιτητές, που βραβεύθηκαν είναι: Γουϊγούη Βάϊα για την εισαγωγή της στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ο Δαλακούρας Άγγελος στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., η Δημητριάδου Έλλη – Ελένη στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΠΑ.ΜΑΚ., η Μπαρδάνη Κερασία στο Τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ, ο Χασιώτης Βασίλειος στο Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. & ο Χασιώτης Ιωάννης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

 

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!