Κλειστός μέχρι αρχές Μαρτίου ο κόμβος της εθνικής στο Μεγάλο Μοναστήρι

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως και την Παρασκευή 1-03-2019, ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, αποφάσισε η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως οι ρυθμίσεις προβλέπουν ολικό αποκλεισμό των κλαδών (εισόδου-εξόδου) του Α/Κ Μεγ. Μοναστηριού στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, με εφαρμογή εναλλακτικών διαδρομών από το παρακείμενο στον Αυτοκινητόδρομο οδικό δίκτυο, ως εξής:

• Τα κινούμενα επί του Αυτοκινητοδρόμου οχήματα με κατεύθυνση από Λαμία προς
Μεγ. Μοναστήρι/Στεφανοβίκειο, θα εξέρχονται, με κατάλληλη πληροφόρηση, στον Α/Κ Βελεστίνου, θα κινούνται αρχικά στην Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας (Ε6), εν συνεχεία θα εισέρχονται, μέσω του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου, είτε απευθείας στην Επαρχιακή οδό Ριζόμυλου-Καναλίων είτε αρχικά στην Επαρχιακή οδό Βόλου- Βελεστίνου, θα αναστρέφουν στην κάτω διάβαση και θα εισέρχονται τελικά στην Επαρχιακή οδό Ριζόμυλου-Καναλίων, στην οποία και θα εξακολουθούν να κινούνται με κατεύθυνση προς Στεφανοβίκειο (μέσω εν συνεχεία της Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας) και Μεγ. Μοναστήρι (μέσω της επαρχιακής οδού Στεφανοβικείου-Πολυδαμείου).

• Τα οχήματα από Μεγ. Μοναστήρι και Στεφανοβίκειο με κατεύθυνση προς Λάρισα θα
κινούνται αρχικά όσα προέρχονται από Μεγ. Μοναστήρι μέσω της Επαρχιακής οδού Στεφανοβικείου-Πολυδάμειου με κατεύθυνση προς Στεφανοβίκειο και στη συνέχεια μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα. Έπειτα θα οδηγούνται προς Κιλελέρ και τέλος προς τον Α/Κ Κιλελέρ, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!