Δεν μας λείπουν οι πολλές ευχές, αλλά η κοινή ευχή όλων

milonas

Του Νίκου Χαυτούρα

Ιατρού Νευροχειρουργού

Υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας ΚΙΝΑΛ

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει και την ιστορία και τους ανθρώπους για την συγκρότηση αυτής της συνολικής και οργανωμένης , συντονισμένης ευχής του τόπου που δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο με την εκλογή  Βουλευτή  στη Μαγνησία .

Έχει λείψει αυτή η συλλογική έκφραση στον νομό μας και είναι καιρός να  κατακτηθεί πάλι , όπως ταιριάζει στον Δημοκρατικό Βόλο μας .»

Η νέα χρονιά που ανατέλλει από σήμερα εύχομαι να φέρει υγεία και χαρά σε όλου τους συμπολίτες. Η υγεία βέβαια είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους τους ανθρώπους και εξαιτίας του επαγγέλματος βέβαια επιτρέψτε μου να γνωρίζω ακόμη περισσότερο από οποιονδήποτε την αξία της.

Πέρα από τι καθιερωμένες ευχές για ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο για την νέα χρονιά είναι επιτακτική η ανάγκη να ευχηθούμε  και να προσπαθήσουμε με όλη  μας τη δύναμη αυτές οι ευχές να πιάσουν  για  όλη την Μαγνησία , για όλο τον τόπο μας.

Εδώ όμως σε αυτό το σημείο οι ευχές δεν μπορεί να είναι  απλά ευχές αλλά  να είναι στόχοι , να είναι πρόγραμμα και η πραγμάτωσή του δεν μπορεί  αφήνεται απλά στην τύχη αλλά στο αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας.

Οι ευχές για τους ανθρώπους ατομικά έχουν και ένα σημαντικό παράγοντα που λέγεται τύχη ή τυχαίο γενικά. Οι ευχές για την πορεία ενός τόπου ή μιας κοινωνίας δεν μπορεί να αφήνονται  απλά στην τύχη, αλλά  στην τοποθέτηση συγκεκριμένων στόχων και στην καταβολή προσπαθειών για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Facebook Comments