Ηράκλειο: Καρέ – καρέ ο τραυματισμός του 54χρονου από το ασημί Golf

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019, 19:55

Τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο 54χρονος διανομέας στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Κνωσσού 156, κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 54χρονος διανομέας και συγκρούστηκε με το διερχόμενο ασημί Golf ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τον άτυχο άνδρα.

O 54χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική με τους γιατρούς δυστυχώς να προχωρούν στον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του καθώς λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, καταστράφηκαν πολλά αγγεία.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από βίντεο που δείχνουν τη διαδρομή του ασημί Golf, πολύ πριν φτάσει στο σημείο του τροχαίου και συνεχίζουν την αναζήτηση του οδηγού του αυτοκινήτου, καλώντας τους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, ξεκινούν σαρωτικούς ελέγχους με στόχο την καταγραφή της παραβατικότητας, που παρατηρείται έντονα τα τελευταία χρόνια στον χώρο μεταφοράς και διανομής προϊόντων με δίκυκλο.


Πηγή: ekriti.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019, 19:55

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!