ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στους -5 το Σάββατο η Λάρισα, έρχεται ένα ακόμη κύμα χιονόπτωσης από βδομάδα – Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Φ. Τακούδη

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παύση των καιρικών φαινομένων από σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα και τσουχτερό κρύο για αύριο Σάββατο, που θα είναι και η πιο “κρύα” ημέρα της κακοκαιρίας, προβλέπει για τη Λάρισα ο μαθηματικός – μετεωρολόγος κ. Φάνης Τακούδης.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο κ. Τακούδης εξήγησε πως “από το απόγευμα της Παρασκευής σταματά η χιονόπτωση, ενώ μέχρι το Σάββατο το πρωί ο ορεινός όγκος του Πηλίου, του Ολύμπου και του Κισσάβου πιθανόν να έχει χιονόπτωση μέχρι τα ξημερώματα”.

Ο Λαρισαίος μετεωρολόγος συμπλήρωσε ότι “το Σάββατο πιθανόν να έχουμε τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών με -10 έως -12 σε ορεινές περιοχές, ενώ στα αστικά κέντρα ο υδράργυρος θα κυμανθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στους -4 με -5 στη Λάρισα”.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο στην πρόγνωση των επόμενων ημερών είναι σύμφωνα με τον κ. Τακούδη πως “Δευτέρα και Τρίτη μετά τα Θεοφάνεια, θα έχουμε επανάληψη κάποιων χιονοπτώσεων πιθανόν και σε πεδινές περιοχές. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πόσο θα είναι. Από Δευτέρα βράδυ μέχρι Τρίτη βράδυ θα μπούμε στην “κατάψυξη” πάλι, δηλαδή η Τρίτη θα είναι μία πολύ κρύα ημέρα”.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!