Χωρίς ρεύμα για δεύτερη μέρα πολλά χωριά το Πηλίου. Τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

milonas

Εξακολουθεί να είναι δύσκολη για δεύτερη μέρα η ζωή σε πολλά χωριά και οικισμού του Πηλίου, καθώς ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. Τα πρώτα προβλήματα προέκυψαν χθες το μεσημέρι στα χωριά Καλά Νερά, Αφέττες, Νεοχώρι, Άφησσος, Αργαλαστή, Λαύκος, Δράκεια, Μετόχι.

Από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι και αυτή την ώρα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζεται στις Πινακάτες, στα Χάνια, στον Λαύκο, στο Μετόχι, στα χωριά Δράκεια, Πορταριά, Ανακασιά, Σταγιάτες, Άνω Βόλος, αλλά και στη συνοικία του Χρυσοχοίδη στον Βόλο.

Ο Υπεύθυνος του ΔΕΔΔΗΕ Μαγνησίας Αχιλλέας Τσιργούλας μιλώντας στο TheNewspaper.gr ξεκαθάρισε ότι «οι βλάβες οφείλονται σε πτώσεις κλαδιών πάνω στις γραμμές ηλεκτροδότησης. Το Πήλιο είναι ένα δύσκολο μέρος και χρειαζόμαστε χρόνο. Μέχρι το μεσημέρι εκτιμώ ότι θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. Τα συνεργεία μας επιχειρούν από χθες το βράδυ υπό αντίξοες συνθήκες. Θα παρουσιαστούν κι άλλες μικροδιακοπές μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Να είστε σίγουροι οτι όλη η δύναμη του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρεί για να αποκαταστήσει τις βλάβες.»

 

Facebook Comments

error: Content is protected !!