Δείτε πως είναι σήμερα ο Πρόδρομος του «Big Brother»

milonas 728x120
Πρόσφατα ο 50χρονος Πρόδρομος βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με την γυναίκα της ζωής του

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την προβολή του «Big Brother», του πρώτου ριάλιτι με ευρεία κοινωνική απήχηση στην Ελλάδα, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες.

Το όνομά του ήρθε ξανά στην επικαιρότητα το 2017, όταν κάποια δημοσιεύματα τον ήθελαν να μπαίνει στον πρώτο κύκλο του «Νomads» στον ΑΝΤ1, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ο «Προ», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, δεν ασχολείται με το τραγούδι, διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σκόπελο.

Ωστόσο, ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα, πρόσφατα μάλιστα ήρθε με την σύζυγό του Αλέκα Μπάλλα και διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης με την Πάολα. Ο Πρόδρομος ανέβασε και ένα στιγμιότυπο στο προφίλ του στο Facebook:

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά…

Πρόδρομος Καθηνιώτης (NDP)
Πρόδρομος Καθηνιώτης
Πρόδρομος Καθηνιώτης (NDP)
Πρόδρομος Καθηνιώτης
Πρόδρομος Καθηνιώτης (NDP)

Το πρώτο Big Brother ξεκίνησε στον ANT1 τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και είχε διάρκεια 113 ημέρες. Η πρώτη σεζόν τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2001, και θεωρήθηκε η πιο πετυχημένη σεζόν από τις 4, που είχε ο ANT1. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, που ανέδειξε νικητή τον Γιώργο Τσάκα συνέπεσε με τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς του 2002 και άγγιξε ποσοστό τηλεθέασης άνω του 80%

error: Content is protected !!