Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

300x250 1

Με την αργία των Φώτων να είναι τελικά Κυριακή, η νέα χρονιά φαίνεται να βρίσκει τους ρυθμούς της και να υποδέχεται το πρώτο της Σαββατοκύριακο. Άλλοι μπορεί να επιλέξετε το ξεστόλισμα, άλλοι την αποτοξίνωση, άλλοι ένα ατελείωτο binge watching. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους περισσότερους θα σας βρει στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια του πρώτου Σαββατοκύριακου της χρονιάς.

 

ΚΡΙΟΣ

Μια ευκαιρία καριέρας που θα σου αλλάξει τη ζωή θα εμφανιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί ίσως να μη σου ξαναδοθεί τόσο μεγάλη ευκαιρία στα επαγγελματικά σου. Κατά τα άλλα, χαλάρωσε με την οικογένειά σου μπροστά από το δέντρο, όσο είναι ακόμα στολισμένο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο χρόνος που θα περάσεις στο σπίτι σου αυτό το Σαββατοκύριακο θα σε κάνει να αποφασίσεις να ξαναπάς στα «θρανία». Είτε αφορά κάποια ξένη γλώσσα, είτε κάποιο σεμινάριο, είτε μεταπτυχιακό, είτε ακόμη δίπλωμα οδήγησης, ένα είναι σίγουρο. Θα πετύχεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι σε γάμο ή σχέση, να ξέρεις ότι το άλλο σου μισό θα έχει εξαιρετικά νέα αυτές τις μέρες για τα οικονομικά του. Αυτό, θα έχει καλή επίπτωση και σε σένα, μιας και θα λάβεις ιδιαίτερα όμορφα δώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για σένα και τον/την σύντροφό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι σε φάση ραντεβού, μη σου κάνει εντύπωση αν από αυτό το Σαββατοκύριακο αρχίσετε να βλέπετε το παραπάνω βήμα στη σχέση σας. Περάστε αυτό το διήμερο μαζί κι ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή. Ίσως τελικά αυτό το άτομο να είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν ρομαντικό μας Καρκινάκι.

 

ΛΕΩΝ

Μη σου κάνει εντύπωση αν την ώρα που θα χαλαρώνεις με ωραία μουσική κι ένα καλό βιβλίο στον καναπέ σου, χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Δεν θα είναι τυχαία δουλειά όμως. Θα είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν κι από τη στιγμή που θα πεις το «ναι» θα αλλάξουν όλα στα εργασιακά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι single μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο αυτό το Σαββατοκύριακο. Το άτομο αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό με όσα έχεις στο μυαλό σου σχετικά με το ιδανικό. Μπορεί δηλαδή να είναι πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερο σε ηλικία. Δώσε μια ευκαιρία. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι το τυχερό σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Εσύ σίγουρα θα μείνεις στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος δεν είναι μόνο η «Σοφία», αλλά ότι σκέφτεσαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μιας ανακαίνισης στο χώρο σου και θέλεις με ηρεμία να μελετήσεις τις αλλαγές που θα κάνεις, ώστε να επωφεληθείς στο μέγιστο από αυτές, αλλά και να μην κοστίσουν μια περιουσία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγονται ευκαιρίες επικοινωνίας αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα. Όσα ήθελες τόσο καιρό να πεις με τους γύρω σου και δεν έβρισκες τις σωστές λέξεις να το κάνεις, θα αρχίσει να γίνεται από σήμερα κιόλας. Σύντομα θα καταλάβεις ότι το μυστικό της επικοινωνίας είναι το να ακούς όσα θέλουν να σου πουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα αρχή στα οικονομικά σου ξεκινάει αυτό το διήμερο, που θα θέσει τις βάσεις για σταθερότητα τους επόμενους μήνες στον τομέα αυτόν. Επίσης, καλό δεν είναι μόνο να βγάζεις πολλά χρήματα, αλλά να κάνεις και οικονομία. Ξεκίνα από αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρία για σταθερότητα σου προσφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο. Είτε γυρίζεις ξανά σπίτι σου μετά από διακοπές, είτε απλώς αρχίζεις να ψάχνεις τους τρόπους να υλοποιήσεις τους στόχους της νέας χρονιάς, κάνοντας έτσι μια νέα αρχή, ένα είναι σίγουρο. Θα βρεις ξανά τους ρυθμούς και το χαμόγελό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου ανατεθεί ένα project που έχει να κάνει με τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτσι και εσύ θα κάνεις κάτι πολύ δημιουργικό, ενώ ταυτόχρονα θα καταφέρεις να βοηθήσεις ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό είναι το ιδανικό σου Σαββατοκύριακο. Ζεστό σπίτι, χιόνι έξω να πέφτει, αρωματικός καφές, καλό βιβλίο, σωρός από ταινίες να επιλέξεις και μαζί σου το άτομο που θέλεις να τα μοιραστείς όλα αυτά. Έχεις δουλέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό και σου αξίζει ένα Σαββατοκύριακο που δεν θα χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα.

Facebook Comments