ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Μεγάλες προσφορές σε αφυγραντήρες και τηλεοράσεις!

Το 2018 παρέμεινε στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών και με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζει και τη νέα χρονιά. Το δικό μας κατάστημα,η Electronet B.K. Καζάνα με τις προσφορές, τις προνομιακές τιμές και την προσωπική σχέση εμπιστοσύνης που διατηρεί με τους καταναλωτές, έχει πετύχει περισσότερο από μισό αιώνα τώρα να αποτελεί τον Νούμερο ένα προορισμό για αγορές στα ηλεκτρικά.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στο μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας η Electronet B.K. Καζάνα υποδέχεται τη νέα χρονιά με μεγάλες προσφορές σε τηλεοράσεις, αφυγραντήρες, θερμαντικά και κλιματιστικάοι οποίες ήδη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Και στις τηλεοράσεις η ElectronetB.K.Καζάνα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των καταναλωτών. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, μικρή ή μεγάλη τηλεόραση οι εξειδικευμένοι πωλητές του καταστήματος θα σας προτείνουν την ιδανική τηλεόραση που θα καλύψει κάθε απαίτηση. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις πολύ μεγάλες τηλεοράσεις, οι προσφορές της ElectronetB.K.Καζάνα είναι απίστευτες!

Αλλά και στον τομέα της θέρμανσης η Electronet B.K.Καζάνα έρχεται να δώσει την πιο οικονομική λύση. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από αφυγραντήρες, κλιματιστικά και θερμαντικά σώματα όλων των επώνυμων εταιριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και εξασφαλίστε την ιδανική θερμοκρασία στο χώρο σας υγιεινά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Όλα τα προϊόντα διατίθενται όχι μόνο στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά είναι και ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

Για οτιδήποτε παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!