Τα ζώδια της Δευτέρας

milonas

Οι αργίες τελείωσαν κι η ζωή μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Υποδεχτήκαμε με χαρά την καινούρια χρονιά, αλλά πλέον «τα κεφάλια μέσα». Όσο φάγαμε, φάγαμε. Όσο ξενυχτίσαμε, ξενυχτίσαμε. Όσο ήπιαμε, ήπιαμε. Τώρα πια αποτοξίνωση και γυμναστήριο!

Ας δούμε τι λένε όμως και τα άστρα για την πρώτη «κανονική» εβδομάδα της χρονιάς, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη.

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι οι τελευταίοι δύο μήνες που ο Ουρανός θα μείνει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις πόσο σε άλλαξε εσωτερικά και εξωτερικά. Η Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη  σε κάνει να ετοιμάζεσαι ήδη για το επόμενο ταξίδι σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Money, money, money! Είναι μια καλή περίοδος για εσένα, φίλε Ταύρε, για να βγάλεις αρκετά χρήματα. Εκτός από τη δουλειά σου, βρίσκεις επιπλέον τρόπους να εξοικονομείς καθημερινά όλο και περισσότερα χρήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, απέναντι δηλαδή από το ζώδιό σου, σου στέλνει πολλά μηνύματα… αγάπης! Αυτή της η θέση είναι που θα σε κάνει να δεθείς παραπάνω με το άλλο σου μισό και να γίνετε αχώριστοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσένα η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε επηρεάσει στον τομέα της δουλειάς σου. Συγκεκριμένα, θα δεις εξαιρετική βελτίωση στο κλίμα που θα επικρατεί στο γραφείο, μιας και θα σας φέρει πιο κοντά σαν ομάδα.

 

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα ενισχύσει το κομμάτι της δημιουργικής σκέψης σου. Αυτό ίσως σε βοηθήσει στη δουλειά σου ή μπορείς απλά να το χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Φως» στο σπίτι και την οικογένειά σου μοιράζει η Αφροδίτη. Οι όποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή κάποιοι τσακωμοί που ενδεχομένως να είχες τους περασμένους μήνες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ανήκουν πια στο παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάθε μορφή επικοινωνίας θα λάμψει τώρα που ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, ρίχνει την αστερόσκονή της στον Τοξότη, που σου «πάει» τόσο πολύ σαν πλανήτης. Εκμεταλλεύσου το σε κάθε έκφανση της ζωής σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Money, money, money ΚΑΙ σε σένα φίλε μας Σκορπιέ. Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι απέναντι από τον Ταύρο, μιας κι ό,τι έρχεται στον έναν, αυτόματα καθρεφτίζεται και στον άλλον. Ευκαιρίες, λοιπόν, για αύξηση του εισοδήματός σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να σου προκαλέσει έκπληξη, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σου φέρει επιπλέον… τύχη! Ειλικρινά, σε ζηλεύουμε πια. Αν έχεις συγκεκριμένους στόχους στα επαγγελματικά, κοίτα να τους διεκδικήσεις μέσα στην εβδομάδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος θα γίνει μέλος της εργασιακής σου ομάδας. Χρειάζεται λίγη προσοχή όμως, γιατί η Αφροδίτη στον Τοξότη, κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο ωραία από ότι πραγματικά είναι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο δικό σου ζώδιο, η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της φιλίας και της παρέας γενικότερα. Δες το σαν αφορμή να βγεις μια βόλτα παραπάνω, να γνωρίσεις λίγο κόσμο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν θες προαγωγή ή νέα δουλειά (και δεν το έχεις κάνει εδώ κι ενάμιση μήνα που σ’το λέμε από εδώ) έχεις ακόμα χρόνο να το κάνεις. Θέσε ξεκάθαρους στόχους κι η επιτυχία τους είναι δεδομένη! Μην το καθυστερείς άλλο.

Facebook Comments