Τα σενάρια και τα αντικρουόμενα ρεπορτάζ για τον Κόκκαλη με φόντο την κυβερνητική τρικυμία

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με τα δημοσιεύματα να λαμβάνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αντικρουόμενες πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι στους Ανεξάρτητους Έλληνες, μοιραία και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης έχει μπει στο στόχαστρο των δημοσιογραφικών ρεπορτάζ.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως μερίδα του παραδοσιακού αλλά και ηλεκτρονικού τύπου, εμφανίζει τον Λαρισαίο ως «αναποφάσιστο» σχετικά με το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και με την παραμονή του στο κυβερνητικό του σχήμα.

Η αλήθεια πάντως, όπως προκύπτει από το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κόκκαλη, είναι πως ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει χωρίς κορώνες, αλλά σε όλους τους τόνους, πως δεν τίθεται θέμα να υπερψηφίσει τη συμφωνία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε την περασμένη Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ASTRA: «Εμείς διαφωνούσαμε από την αρχή… Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τη διαφωνία την ανακαλύψαμε τους τελευταίους μήνες. Εμείς διαφωνούμε με αυτή τη συμφωνία και θα την αποδείξουμε με αυτή τη διαφωνία μας και ο λαός θα αποφασίσει ποιο κόμμα ήταν σταθερό στις απόψεις του και ποιο όχι».

«Προφανώς και κάποιοι επιθυμούν με στρεβλό τρόπο να αυξήσουν την πολιτική πίεση προς τον πρωθυπουργό, βάζοντας στην θυελλώδη εξίσωση και τον κ. Κόκκαλη, κάτι που όμως ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, η οποία είναι ξεκάθαρη ευθύς εξαρχής σε ότι αφορά τις θέσεις του» σημείωνε το πρωί της Τετάρτης στο onlarissa.gr, στενός συνεργάτης του Λαρισαίου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο ίδιος πάντως μαθαίνω πως παραμένει προσηλωμένος στο χαρτοφυλάκιό του, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί μαζί με τον υπουργό κ. Αραχωβίτη στον Τύρναβο, στο πλαίσιο ευρείας αγροτικής σύσκεψης.

Α.Ρ.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!