“Κόλλησε” στην Πάτρα λόγω μηχανικής βλάβης ο Κόκκαλης – Δε θα παραστεί στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απών από την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος βρίσκεται στην Πάτρα λόγω μηχανικού προβλήματος στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο peloponnisosnews.gr, “ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκε στον νομό Αχαΐας, με τον οποίο ο Λαρισαίος βουλευτής των ΑΝΕΛ διατηρεί ιδιαίτερα καλές σχέσεις. Ο λόγος της επίσκεψής του παραμένει άγνωστος αν λάβουμε υπόψη μας το ρευστό πολιτικό σκηνικό που επικρατεί.

Είχε συνάντηση με φορείς ή υπήρχαν και πολιτικοί λόγοι πίσω από την επίσκεψη; Δυστυχώς όμως πάντα σύμφωνα με τις πηγές μας μία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητό του τον ανάγκασε να παραμείνει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν ο Βασίλης Κόκκαλης θα παραβρεθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα ή δεν θα προλάβει”.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Λαρισαίου υφυπουργού, ο οποίος επιβεβαίωσε την παραπάνω απρόοπτη εξέλιξη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως “επουδενί σχετίζεται με τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο κ. Κόκκαλης έχει ξεκαθαρίσει από καιρό πως θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών”.

Α.Ρ.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!