Λαφαζάνης: «Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα

milonas


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019, 13:57

«Τσιμουδιά και δουλοπρέπεια απ’ όλο το πολιτικό κατεστημένο (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κ.λπ.) σχετικά με την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα. Ακόμα και Τσίπρας και Καμμένος κηρύσσουν «ανακωχή» και «ανάπαυλα» στον μεταξύ τους «καυγά», προκειμένου να μη διαταραχθεί η επίσκεψη της «ξεπεσμένης αυτοκράτειρας» και καγκελαρίου του Δ’ ευρωενωσιακού Ράιχ, το οποίο έχει ξανακυριεύσει «αφανώς» την Ευρώπη και έχει καταντήσει «αποικία» του την Ελλάδα». Αυτό αναφέρει, σε γραπτή δήλωσή του, ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα.

Όπως προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, «αποτελεί ύψιστη εκδήλωση της πιο χαμερπούς εθελοδουλίας να υποδέχεται γονυκλινές το ελληνικό πολιτικό σύστημα την πρωθυπουργό μιας χώρας, όπως η Γερμανία, η οποία έχει επιβάλλει στο όνομα του ελληνικού δημόσιου χρέους ένα πρόγραμμα λεηλασίας και καταστροφής στη χώρα μας, ενώ η ίδια αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα το διεθνώς βεβαιωμένο κατοχικό δάνειο και αρνείται να αποδώσει στη χώρα μας τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις των θυμάτων της γερμανικής ναζιστικής επίθεσης και θηριωδίας στη χώρα μας. Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα και δεν της χρωστάμε. Η Μέρκελ πρέπει να φέρει πίσω τα κλεμμένα».

«Η Γερμανία οφείλει να καταβάλλει τις υποχρεώσεις της από την παλιά αλλά και «νέα κατοχή», την οποία, με τη βοήθεια ενός ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου, έχει εγκαθιδρύσει στη χώρα μας. Η Μέρκελ του Δ’ οικονομικού Ράιχ, του ευρωμάρκου, της λιτότητας και του ξεπουλήματος της Ελλάδας πρέπει να είναι ανεπιθύμητη στη χώρα μας, όπως θα έπρεπε να στιγματίζονται κυβέρνηση και πολιτικό κατεστημένο που υποτακτικά την υποδέχονται, προσφέροντας δάφνες και τιμές και τη χώρα ως προτεκτοράτο στα πόδια της και στα πόδια του χρηματιστικού κεφαλαίου» καταλήγει ο γραμματέας της ΛΑΕ και καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας κατά κ. Μέρκελ, αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, στα Προπύλαια.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019, 13:57

ΠΗΓΗ

Facebook Comments

error: Content is protected !!