Τα ζώδια της Τετάρτης

milonas 728x120

Ο «Τηλέμαχος» έφυγε, η «Υπατία» ήρθε κι όλοι αρχίζουμε να βρίσκουμε πάλι τους ρυθμούς μας. Ο Δίας με την Αφροδίτη κάνουν παρέα στον Τοξότη, ενώ ο Κρόνος και ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω, προσφέροντας χαμόγελα στους περισσότερους και κάνοντας αυτή τη μετάβαση πιο εύκολη.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα 12 ζώδια σήμερα.

 

ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα σου είναι σε πρώτο πλάνο κι εσύ είσαι συγκεντρωμένος στο να κάνεις το καλύτερο δυνατό όνομα για τον εαυτό σου. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται ακόμη περισσότερη σκληρή δουλειά, αλλά δεν φαίνεται να σε ενοχλεί μιας και είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σε τσακώσαμε. Η επιστροφή στην πραγματικότητα έχει ήδη αρχίζει να σε κουράζει. Γι’ αυτό, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Αν δεν έχεις την «πολυτέλεια» να ονειροπολείς με τις ώρες κοιτώντας το ταβάνι, διάβασε ένα βιβλίο ή δες μια αγαπημένη σου ταινία για χιλιοστή φορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη (αγάπη) κι ο Δίας (αφθονία και τύχη) βρίσκονται ακριβώς απέναντί σου και «κοιτούν» το κομμάτι των σχέσεών σου. Αυτό σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε «νέες» απολαύσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή εύνοια της τύχης για να βρεις αυτό που ψάχνεις στο επόμενο ραντεβού σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό να «κοιτούν» στο κομμάτι της καριέρας σου, θα σου δοθεί μια ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα να το «εκμεταλλευτείς» στο μέγιστο, ώστε να ανέλθεις στη δουλειά σου.

 

ΛΕΩΝ

Παρόλο που μόλις ξεκίνησε η χρονιά, εσύ νιώθεις ήδη κουρασμένος και «διαλυμένος». Ίσως ένα ταξίδι να τονώσει λίγο τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να ξανασκεφτείς τις συνεργασίες που έχεις. Αν αισθανθείς ότι θυσιάζεις πολλά για να ικανοποιήσεις τους άλλους, να ξέρεις ότι είναι μια προσωρινή φάση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους όλα είναι αρμονικά στο σπίτι σου και κάθε φορά που μπαίνεις, νιώθεις ότι ξεχειλίζει από αγάπη. Αυτό, όμως, ίσως να συμβαίνει επειδή δεν έχεις ξεστολίσει ακόμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το Σαββατοκύριακο που «αχνοφαίνεται» είναι ιδανικό γι’αυτή τη δουλειά.

 

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί εσύ να ψάχνεις εδώ και καιρό να βρεις τρόπο να κάνεις το σπίτι σου πιο λειτουργικό, αλλά τη λύση τελικά θα σου δώσει ο/η σύντροφός σου. Αυτό, αρχικά, μπορεί να φέρει κάποια μεταξύ σας σύγκρουση. Χρησιμοποιώντας τη διπλωματία του Ζυγού, θα έρθουν όλα πάλι σε ισορροπία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως σου ζητηθεί να δουλέψεις ασυνήθιστες ώρες στη δουλειά σου. Μην το φοβηθείς. Με τον Άρη στον τομέα της δουλειά σου, η ενέργειά σου είναι στο maximum και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Μη δώσεις σημασία στη γκρίνια του/της συντρόφου σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο πράγμα που σε απασχολεί τις τελευταίες μέρες είναι τα χρήματα. Έκανες περισσότερες σπατάλες από όσες μπορούσες να αντέξεις τις γιορτές και τώρα νιώθεις ότι όλα είναι εναντίον σου. Υπομονή, ο μήνας έχει 9 ακόμα…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι από τα ζώδια που έχουν βάλει τους περισσότερους, αλλά και πιο εφικτούς, στόχους για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Για το λόγο αυτό, όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε σένα και στο πώς θα πετύχεις. Κάνε κι ένα pause να δώσεις λίγη προσοχή και στον έρωτα. Θα σε αποζημιώσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόλις «σβήσεις» όσα έχεις σημειωμένα στην 2-d0-list σου, δώσε λίγο χρόνο στους φίλους και την οικογένειά σου. Είσαι μια πηγή χαμόγελου για εκείνους και σε έχουν ανάγκη. Επίσης, το Σαββατοκύριακο που έρχεται, καλό θα ήταν να κάνεις ένα τραπέζι για όλους τους παραπάνω.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι στόχοι που έχεις θέσει για την καριέρα σου για τη νέα χρονιά, συνδέονται άμεσα και άρρηκτα με τη συμμετοχή σου σε μια «ομάδα». Αν αυτή θα είναι η τάξη ενός σεμιναρίου, ένα group therapy ή η ομάδα που κάνετε μαζί pilates, εξαρτάται από τη φύση της δουλειάς σου.

error: Content is protected !!