Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στον Μάκη Μπαλλή επειδή αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες για την Άμυνα στη Βουλή [βίντεο]

300x250

Άνω κάτω έγινε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής κατα της διάρκεια της ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη επί της τροπολογίας για τον εκσυγχρονισμό-αναβάθμιση των F-16 που εντάχθηκε στην Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή Μετασχηματισμού (SACT) και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας σχετικά με την τοποθέτηση Εθνικού Αντιπροσώπου Συνδέσμου στο Στρατηγείο της Ανώτατης Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού και των ανταλλαγεισών επιστολών περί παράτασης της ισχύος του ανωτέρω Μνημονίου.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Μάκη Μπαλλή του ΣΥΡΙΖΑ οτι διάβασε απόρρητα έγγραφα από την επιτροπή Άμυνας, ενώ τόνισε ότι… μπερδέυτηκε και όσα είπε είναι λάθος!

«Σας μιλάω καλόπιστα. Όσα είπατε είναι λάθος. Όσα διαβάσατε από τα πρακτικά της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, που είναι απόρρητα και εσείςτα διαβάσατε στη Βουλή! Εκείνη τη μέρα είχαμε βγάλει και τα κινητά από την αίθουσα. Ότι διαβάσατε αφορούσε στην κύρια σύμβαση της αναβαθμίσεως των F16. Άσχετα εντελώς με τη σημερινή τροπολογία. Καμία σχέση. Μπερδευτήκατε». τόνισε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον βουλευτή Μαγνησίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Facebook Comments