Η απάντηση της Νάνσυς Καπούλα στον Δήμο Βόλου

300x250 1

Στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου σχετικά με τις αθλητικές υποδομές η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα απαντά:

«Αναφορικά με την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου σχετικά με τις αθλητικές υποδομές και την κριτική που ασκήσαμε έχουμε να απαντήσουμε τα εξής, ότι «ούτε στα γήπεδά τους δεν ξέρουν να παίξουν μπάλα»».

Το γήπεδο της Νεάπολης το γνωρίζουμε ότι έγινε από το Δήμο Βόλου και επίσης γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουν όλοι, τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε η κατασκευή του. 

Οι πρωτοβουλίες- δράσεις και εν τέλει η χρηματοδότηση των έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δεν απαντάνε στην ανυπαρξία σχεδιασμού και έργου της δημοτικής αρχής και αυτό επίσης το γνωρίζει η κοινωνία του Βόλου και κυρίως οι αθλούμενοι πολίτες του Βόλου.

Σε ότι αφορά τις υποδομές του κολυμβητηρίου Βόλου, στο οποίο και αναφέρθηκα, είναι γνωστό ότι είναι  ένα κτίριο που χρίζει άμεσων παρεμβάσεων, αφενός λόγω της κατασκευαστικής του παλαιότητας και αφετέρου λόγω του ενεργειακού του κόστους. 

Η αναγκαιότητα άμεσου εκσυγχρονισμού είναι πρόδηλη και απολύτως αναγκαία, ώστε να είναι βιώσιμο οικονομικά και κοινωνικά.  Επ αυτού περιμένουμε απαντήσεις για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει εκτός και αν υπάρχει άγνοια εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για τα προβλήματά του.

Όντως ο προεκλογικός χρόνος είναι μακρύς και γι αυτό συνιστάται ψυχραιμία προς όλους τους εμπλεκόμενους. Είμαστε εδώ για να ανοίξουμε επιτέλους όλα τα θέματα που απασχολούν τόσο την πόλη όσο και τις δημοτικές ενότητες και δυστυχώς έχουμε πολλά να πούμε, αλλά ευτυχώς από την επόμενη μέρα των εκλογών, σε ό,τι μας αφορά, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά και ουσιαστικά.

Τέλος οι χαρακτηρισμοί στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων επιστρέφονται στον αποστολέα… 

Facebook Comments