Λαρισαίος διαμαρτύρεται: Για 3 ώρες χωρίς ρεύμα κεντρικό σημείο της Λάρισας  

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Για τρεις ώρες έμεινε χωρίς ηλεκτροδότηση δρόμος της Λάρισας το πρωί της Κυριακής από τις 7.30 μέχρι τις 10.30, και όπως μας ενημερώνει κάτοικος της περιοχής, το σημείο δεν ανήκε στις περιοχές όπου για σήμερα υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές της ΔΕΗ.

Παρά την διαβεβαίωση από τα κεντρικά της Αθήνας για το τμήμα βλαβών ότι το πρόβλημα θα λυνόταν άμεσα, υπήρξε πολύ μεγαλύτερη καθυστέρηση (δύο και πλέον ωρών).

Ο κάτοικος (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του onlarissa.gr) επισημαίνει το γεγονός διότι οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν πιο έντονο το πρόβλημα όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος σημειώνει στο onlarissa.gr: «Τηλεφωνώντας στη ΔΕΗ μια κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα θα λυθεί, παρόλα αυτά έχουν περάσει ήδη 2.30 ώρες χωρίς ρεύμα και κατ, επέκταση εκτός των άλλων χωρίς θέρμανση με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Αναρωτιέμαι αν μέσα στο κέντρο της Λάρισας καθυστερεί μία αποκατάσταση βλάβης τουλάχιστον 2:30 ώρες και με καιρικές συνθήκες καλές, τι θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο μακριά από την πόλη ή με καιρικές συνθήκες δύσκολες.

Θα ήθελα μέσα από την στήλη σας να δημοσιευτεί αυτή η διαμαρτυρία διότι εκτός από μένα υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι στην γειτονιά οι οποίοι πιθανόν να αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα (μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, ασθενείς κτλ.).

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση, πόσο μπορεί να καθυστερήσει μία αποκατάσταση βλάβης, ελέγχονται τα συνεργεία από κανέναν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την φιλοξενία».

Η βλάβη βέβαια αποκαταστάθηκε αλλά τρεις ώρες μετά…

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!