Μπέος: «Ελπίζω να έχουν καλό ταμείο στην UEFA…»

stergiou
fotou
728x110 3

Ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αθωωτική απόφαση, διευκρινίζοντας ότι η δικαίωση τώρα ξεκινάει για εκείνον καθώς θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εναντίον όλων όσοι κατέστρεψαν τον ίδιο, την οικογένεια και την ομάδα του.

728X100

«Εύχομαι ούτε ο χειρότερος μου εχθρός να βιώσει ότι βίωσα εγώ. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μου πει ότι έχει απόδειξη θα πάω μόνος μου στη φυλακή. Αυτοί οι κύριοι της UEFΑ ελπίζω να έχουν καλό ταμείο γιατί τώρα αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας για μένα ώστε να δικαιωθούμε όλοι στον Βόλο. Τώρα ξεκινά για μένα η δικαίωση. Να περιμένουν. Ειδικότερα εκείνη η διαπλεκόμενη ΕΠΟ, η Super League και η UEFA. Είναι δυνατόν να γλιτώσουν;

Με ποια λογική και με ποιο δικαίωμα κατέστρεψαν εμένα, την περιουσία μου, την οικογένεια μου και την ομάδα μου; Δε θα στραφώ εναντίον της πατρίδας μου αλλά οι υπόλοιποι να περιμένουν. Δε φταίει εκείνη, εάν υπήρχαν επίορκοι δικαστές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και στο Θεό που με κράτησε δυνατό και επιλέχθηκαν δικαστές που σέβονται τον όρκο τους κι αθωώθηκα», είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

error: Content is protected !!