Δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στη Σύμη

milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 20:43

Ατύχημα με στρατιωτικό όχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου στη Σύμη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Το περιστατικό σύμφωνα με την ανακοίνωση συνέβη στη Σύμη όταν ανετράπη στρατιωτικό όχημα τύπου «Καναδέζα» – Mercedes 290 GD. Το όχημα μετέφερε εξοδούχους στρατιώτες από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης.

Από το ατύχημα δύο από τους πέντε στρατιώτες τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι στρατιώτες έχουν τραυματιστεί ελαφρά και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ 

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στη νήσο Σύμη, στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ της ΑΣΔΕΝ, και περί ώρα 15:30, στρατιωτικό όχημα Τύπου Mercedes 290 GD, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού (εξοδούχους Οπλίτες Θητείας), από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των πέντε επιβαινόντων Οπλιτών.

Ο Στρατιώτης Πεζικού Σ.Π. τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν 8 ράμματα από τον Ιατρό της Μονάδας. Ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Μ. ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του κνήμη. Και οι δύο οπλίτες μας διακομίζονται σήμερα το απόγευμα για ακτινογραφίες στο 95 ΤΥΕΘ στη Ρόδο, με το πλοίο της γραμμής.

Οικείοι των στρατιωτών μας ενήμεροι για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 20:43

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!