Προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων από τον Λ.Ε.Α.Δ.Π. Λάρισας

stergiou
fotou
728x110 3

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Παπαβασιλείου συνεχάρη το προσωπικό του φαρμακείου για τη δουλειά και σημείωσε: «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Α.Δ.Π.Λ. σε συνέχεια των κοινωνικών παρεμβάσεων αποφασίσαμε να συνδράμουμε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, τις οποίες στηρίζει. Ευθύνη του πρώτου κοινωνικού κλάδου της πόλης μας είναι να δηλώνει παρών για να συνεργάζεται με τους λοιπούς κοινωνικούς φορείς της πόλης μας σε μία δύσκολη εποχή για τους συμπολίτες μας».

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης, και ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του Δήμου κ. Θοδωρής Κυρόπουλος.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργούν προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.

 

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!