ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΩΡΑ: Δικαίωση για τη ΔΕΥΑΜΒ κόντρα σε ΕΡΓΗΛ και τράπεζες

stergiou
fotou
728x110 3

Δικαιώθηκε η ΔΕΥΑΜΒ πριν από λίγα λεπτά στα Δικαστήρια του Βόλου, καθώς το πρωί ο νομικός της σύμβουλος κατέθεσε αίτηση αναστολής προσωρινής διαταγής, με αφορμή τη δέσ,ευση ποσού 1,4 εκατ. ευρώ από λογαριασμού της Εταιρείας στην EUROBANK.

728X100

Η απόφαση του Δικαστηρίου απαγορεύει στην ΕΡΓΗΛ να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς της δημοτικής επιχείρησης, οι οποίοι προορίζονται για έργα και μισθοδοσία.

Ο Δήμος Βόλου:

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία του Δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ στον σκληρό αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών από τις παράνομες και παράλογες απαιτήσεις των εργολάβων – αρπακτικών της ΕΡΓΗΛ, αφού το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου έκανε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής αναστολής εκτελέσεως και απαγορεύει στην ΕΡΓΗΛ κάθε περαιτέρω πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης, απαγορεύει τη δέσμευση είτε με συντηρητική κατάσχεση είτε με αναγκαστική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ μέχρι την έκδοση οριστικής αποφάσεως επί της ένδικης αιτήσεως αναστολής.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου αποδεικνύει ότι ευτυχώς υπάρχουν έντιμοι δικαστές που κρίνουν και αποφασίζουν με βάση το δημόσιο συμφέρον, μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης, και όχι τα συμφέροντα των κάθε λογής νταβατζήδων

Την ΔΕΥΑΜΒ στο δικαστήριο, που έγινε παρουσία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκπροσώπησε ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Γιάννης Καραγκιόζος.

 

error: Content is protected !!