Αντιπαράθεση Μπέου – Νάνου στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

milonas 728x120

Ένταση επικράτησε στην απάντηση της επερώτησης της ΛΑΣ για τους σχολικούς φύλακες, που δεν τους αποδίδονται τα χρήματα που δικαιούνται από τότε που απολύθηκαν μέχρι και  την επαναπρόσληψή τους.

Παίρνοντας το λόγο η εκπρόσωπος των σχολικών φυλάκων Γαλάζιου, είπε ότι είναι δύο χρόνια σε περιπέτεια και θέλουν αν δουν τι θα κάνει ο Δήμος Βόλου για να πάρουν τα χρήματά τους. Ο δήμαρχος Βόλου εξήγησε ότι έχει κάνει δύο έγγραφα προς το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών αλλά δεν έλαβε απάντηση και επέκρινε τη ΛΑΣ που κάνει επερωτήσεις μόνο για το θεαθείναι, ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν αποτελεί υποχρέωση του δήμου. «Έστειλα επιστολή στο υπουργείο, απάντηση δεν πήρα. Οι πληρωμές έρχονται από τους ΚΑΠ, αν δεν έρθουν τα χρήματα, δεν μπορώ να σας πληρώσω. Δεσμεύομαι να πληρώσω δικηγόρο από την τσέπη μου, για να βρεθεί φόρμουλα και αν υπάρχει, να πληρωθείτε. Οποιαδήποτε εκταμίευση από άλλους κωδικούς είναι παράνομη. Δεν θα πάω εγώ κατηγορούμενος για να γελάει ο Νάνος και ο Γαργάλας Βρείτε μου πάτημα να λυθεί το θέμα σε δύο ώρες».

Ακολούθησε αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους και με προσβλητικές εκφράσεις μεταξύ του Αχ. Μπέου και του Απ. Νάνου της ΛΑΣ. Μάλιστα ο κ. Μπέος του είπε να δώσει αυτός τα χρήματα στους σχολικούς φύλακες από τα χρήματα του ΕΣΠΑ που πήρε για την ανέγερση ξενώνα και ο κ. Νάνος του απάντησε «να τα δώσεις εσύ από το Στοίχημα»

error: Content is protected !!