Νέο application από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά

banner
milonas 728x90 1

Στον 21ο αιώνα μπαίνει και… επισήμως η εμπορική αγορά του Βόλου, με μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα. Εντός του Φεβρουαρίου πρόκειται να παρουσιαστεί από την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας ένα application για έξυπνα κινητά τηλέφωνα το οποίο θα παρέχεται δωρεάν σε όλες τις συσκευές και θα δίνει πληροφορίες για τα καταστήματα, τις προσφορές που θα είναι σε ισχύ, αλλά και φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία.

Παράλληλα, η εφαρμογή, η οποία θα “τρέχει” σε κινητά τηλέφωνα με λογισμικό iOS και Android, θα διευκολύνει τους επισκέπτες και τους τουρίστες του Βόλου, υποδεικνύοντάς τους συγκεκριμένες διαδρομές της πόλης, οι οποίες θα περνούν μέσα από την εμπορική αγορά.

Όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr κάθε φορά που ένας επισκέπτης θα περνά έξω από κάποιο κατάστημα συμβεβλημένο με την εφαρμογή, θα στέλνεται αυτόματο μήνυμα με τυχόν εκπτώσεις ή προσφορές, ώστε να ενημερώνονται οι καταναλωτές σε πραγματικό χρόνο και … χώρο! Μάλιστα, η εφαρμογή θα προσαρμόζεται κάθε φορά στη γλώσσα που “μιλάει” το κινητό τηλέφωνο του κάθε επισκέπτη.

Το κόστος για τους καταστηματάρχες που θα συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα μικρό και αφορά σε ένα εφάπαξ ποσό, αλλά και περίπου δέκα ευρώ τον χρόνο για έξοδα συντήρησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου Απόστολο Οντόπουλο “η εφαρμογή αυτή δημιουργείται για να καλύψει την ανάγκη πληροφόρησης του καταναλωτή με σύγχρονους τρόπους, θέλοντας να υιοθετήσουμε τις πιο νέες τεχνικές μάρκετινγκ για την ανάπτυξη της εμπορικής μας αγοράς και την καλλιέργεια της συνείδησης του καταναλωτή”.

 

error: Content is protected !!