ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Survivor 3: Οι δώδεκα παίκτες που θα λάβουν μέρος

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΣΚΑΪ οι 12 παίκτες που θα πάρουν μέρος στο Survivor 3. Πρόκειται για την ελληνική ομάδα καθώς φέτος το παιχνίδι θα παιχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

KEN 1

Οι  γυναίκες είναι οι: Ντέμη Τσαγανού, διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας, Αφροδίτη Σκαφίδα, γυμνάστρια,αθλήτρια στο άλμα, Νάντια Μαυρουδέα, personal trainer, Ρία Κολοβού, Επιχειρηματίας, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, Ιουλιέτα Κίτρινου, φωτομοντέλο, ηθοποιός και πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων και η Δήμητρα Βαμβακούση, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

Οι 6 άνδρες είναι οι: Σπύρος Γουρδούπης (Dr Pips), ράπερ, Νίκος Κοσμάς, γυμναστής και προπονητής καράτε, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σύμβουλος διατροφής και προπόνησης, Δημήτρης Μαργαρίτης, πρώην πρωταθλητής δεκάθλου και εκπαιδευτής ΜΜΑ, Κυριάκος Πελεκάνος, πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου και personal trainer, Τόνι Σταυράτης, ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και αθλητής πολεμικών τεχνών.

Το ριάλιτι επιβίωσης αρχίζει στις 2 Φεβρουαρίου.

Οπως θα διαπιστώσατε στη φετινή ομάδα, δεν υπάρχουν τόσο προβεβλημένα άτομα της εγχώριας showbiz, αλλά κυρίως αθλητές καθώς το Surviror 3 αναμένεται πιο δυναμικό και αθλητικό. Σκοπός είναι η ελληνική ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή απέναντι στους Τούρκους.

error: Content is protected !!