«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 19:39

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» ανέφερε σε συνέντευξή της  η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν.

Στην πρόσκληση μάλιστα του Επαμεινώνδα Κορκονέα να τη συναντήσει προκειμένου να της πει πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά του, η ίδια μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, απάντησε: «Με αφήνει παγερά αδιάφορη. Η πρότασή του είναι υποκριτική».

«Αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό… Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» επεσήμανε εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί» επεσήμανε. 

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα. Πρόκειται για μια τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού. Ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα» πρόσθεσε η μητέρα του Αλέξη. 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 19:40

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!