Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο Λαρισαίος βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας (φωτο)

milonas 728x120

Τον λογαριασμό στο Facebook του βουλευτή Λάρισας (Δημοκρατική Συμπαράταξη) κ. Κώστα Μπαργιώτα, έχουν χακάρει επιτήδειοι με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από γνωστούς και φίλους του βουλευτή.

Οι χάκερς στέλνουν μηνύματα μέσω μέσεντζερ σε διαδικτυακούς φίλους του Κώστα Μπαργιώτα ζητώντας χρήματα. Συγκεκριμένα το «ψεύτικο» μήνυμα ζητάει «μια μεγάλη χάρη», 600 ευρώ να κατατεθούν σε λογαριασμό γνωστής τράπεζας και μάλιστα μέσω συγκεκριμένης υπηρεσίας, σημειώνοντας ότι τα χρήματα θα επιστραφούν και με τόκο 50 ευρώ, προσπαθώντας έτσι οι επιτήδειοι να δελεάσουν τα υποψήφια θύματα.

Φίλοι του βουλευτή τον ενημέρωσαν για το γεγονός και ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του με ανακοίνωσή του τονίζει ότι έχουν χακάρει τον λογαριασμό του και ζητάει να αγνοηθεί οποιοδήποτε μήνυμα σταλεί από εκείνον αυτού του περιεχομένου.

Δείτε τα μηνύματα που στέλνουν οι επιτήδειοι:

Δείτε την γνωστοποίηση του περιστατικού από τον ίδιο τον βουλευτή στον λογαριασμό του:

The post Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο Λαρισαίος βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας (φωτο) appeared first on ONLARISSA.GR – 24ωρη ενημέρωση, ειδήσεις, νέα για τη Λάρισα, την Ελλάδα και τον Κόσμο!.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!