Έκκληση σε Γκογκινούδη – Σκρίμπα από τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

milonas 728x120

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου αισθάνεται την ανάγκη να προσκαλέσει τους δύο πρώην συνεργάτες του κ. κ. Γκογκινούδη Τριανταφυλλο και Σκρίμπα Ιωάννη στην ύστατη χρονική στιγμή , πριν τη σύγκληση του Δ.Σ. για τη θετική ψήφιση τους στον προϋπολογισμό του δήμου μας για το 2019 , που ειναι ο μεγαλύτερος από της συστάσεως του Καλλικρατικού Δήμου Ρήγα Φεραίου. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που επιδίδεται σε μια στείρα και ανούσια κριτική χωρίς προτάσεις και θέσεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας, καλώ τους δυο δημοτικούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφίσουν θετικά τον προυπολογισμό για τη εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Θεωρώ ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν λάθη και παραλείψεις εκατέρωθεν που στο διάβα του χρόνου μπορούν να αμβλυνθούν.

ΚΑΛΏ τους κ.κ. Γκογκινούδη Τρ. και Σκρίμπα Ι. να υπερψηφίσουν τον προύπολογισμο του 2019, συμμεριζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης ώστε να μην κινδυνέψουν έργα ωφέλιμα για τον τόπο μας με τυχόν απένταξη.”

error: Content is protected !!