ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επισκέψεις στο Χώρο Τέχνης «δ.» μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και της Ομάδας Τέχνης για τα έργα Α.Τάσσου 

stergiou
fotou
728x110 3

 

Στα έργα του κορυφαίου χαράκτη Α.Τάσσου που παρουσιάζονται στο Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν ενήλικες μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ( ΣΔΕ ) καθώς της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη».

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Δ/ντη κυρίου Λίνου Βίγλα οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Βόλου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα έργα του καταξιωμένου  καλλιτέχνη και  να θαυμάσουν εμβληματικά χαρακτικά αποκομίζοντας μοναδική εμπειρία και γνώση για τον κορυφαίο χαράκτη.

728X100

Τον ίδιο χώρο επισκέφθηκαν τα μέλη της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη» που λειτουργεί με την καθοδήγηση της  Διδακτ. Κοινωνιολ. της Τέχνης Χρύσας Δραντάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκε από τη Χρύσα Δραντάκη η ζωή και το έργο του Α.Τάσσου ενώ η χαράκτρια – απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος της Α.Σ.Κ.Τ. Βάντα Μαυροειδή μίλησε για τη χαρακτική ως μορφή τέχνης και τις διάφορες μορφές της απαντώντας παράλληλα σε σχετικές ερωτήσεις ενώ ακολούθησε ενδιαφέρον διάλογος.

Σημειώνεται ότι  στο Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος)  λειτουργεί έκθεση έργων του Α.Τάσσου έως τις 30 Ιανουαρίου 2019 στις μέρες και ώρες : Τρ. Τετ. Πεμπ. Παρ. 11: 00 – 14:00 και 18:30 – 21:00  Σαββ. 11:00 – 14:30 Κυρ. Δευτ. κλειστά  ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

error: Content is protected !!