ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο

Επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας. Η Τράπεζα Τροφίμων, σε συνεργασία με εταιρείες, σχολεία και κοινωνικούς φορείς, πραγματοποιεί δράσεις συλλογής τροφίμων και επισιτιστικά προγράμματα στοχευόμενης υποστήριξης συνανθρώπων μας.

Οι εκπρόσωποι του Δ/Σ, κ. Φωτεινή Μπλιάτσου, Πρόεδρος, κ. Τούλα Τοπούσα, Γεν. Γραμματέας, κ. Αθανασία Κοντονάσιου, ταμίας και ο κ. Αθανάσιος Κακαδιάρης, Υπεύθυνος αποθήκης, εξέφρασαν στον Σεβασμιώτατο την διάθεση της Τράπεζας να ενισχύσει με σημαντικές ποσότητες τροφίμων τα Σπίτια Γαλήνης της Τοπικής μας Εκκλησίας, στα οποία σιτίζονται καθημερινά, την περίοδο της κρίσης, περισσότεροι από 2000 συμπολίτες μας.

KEN 728X100

Από την μεριά του, ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την βούληση συνεργασίας της Τράπεζας Τροφίμων και ανέλυσε στους υπευθύνους της το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στην διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής στην εποχή μας.

error: Content is protected !!