Με πολιτικές κόντρες και ευχές για καλύτερο επιχειρείν το 2019 η κοπή της πίτας στο Επιμελητήριο Λάρισας – Δείτε φωτορεπορτάζ

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εξελίχθηκε η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας, καθώς οι βουλευτές που ανέβηκαν στο βήμα δεν έχασαν την ευκαιρία να «κονταροχτυπηθούν».

Τα αίματα άναψαν και παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του Επιμελητηρίου να ηρεμήσουν οι τόνοι, δεν συνέβη κάτι τέτοιο αλλά οι ομιλητές συνέχισαν τους διαξιφισμούς. Εντονότεροι ήταν αυτοί των βουλευτών της Ν.Δ. Χρήστου Κέλλα και Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ αν και σε πιο ήρεμο τόνο οι ομιλίες των Γιώργου Κατσιαντώνη από τη Ν.Δ. και Κώστα Μπαργιώτα από το ΚΙΝΑΛ, δεν έλειπαν οι νύξεις προς αντιπάλους. Με την προεκλογική περίοδο εν όψει κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, στην καθιερωμένη ομιλία του απηύθυνε έκκληση προς του πολιτικούς οι οποίοι έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας, να μην ξεχάσουν να συμπεριλάβουν την επιχειρηματικότητα στους λόγους και τα σχέδιά τους, καθώς είναι κάτι το οποίο η πόλη χρειάζεται.

Αναφέρθηκε ακόμη σε μια επιχειρηματική «δεύτερη ευκαιρία», πρόταση που ισχύει στο εξωτερικό και θα πρέπει να ξεκινήσει και εδώ στην Ελλάδα, πρόταση η οποία περιλαμβάνει την αξιοποίηση επιχειρηματιών των οποίων η επιχείρηση δεν μπόρεσε να ευοδώσει.

Τον παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος εκπροσώπων της θρησκευτικής, πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου, αλλά και φορέων.

Δείτε βίντεο από την ομιλία του κ. Γιαννακόπουλου:

Δείτε φωτογραφίες:

Μαρίνος Τζώτζης

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!