Ξεκινούν περιοδείες τα στελέχη του «Μετώπου Ενεργών Πολιτών Βόλου»

Το Σάββατο 19/01 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνέλευση του «Μετώπου Ενεργών Πολιτών» στο Μεταξουργείο της Νέας Ιωνίας. Στη συνέλευση έγινε συζήτηση για την κατάσταση στο Δήμο και τα σημαντικότερα προβλήματα των πολιτών – ατμοσφαιρική ρύπανση, διαχείριση απορριμμάτων, νερό και ΔΕΥΑΜΒ, προσβασιμότητα, δημοκρατία στο Δήμο κα – καθώς και για το τοπίο που διαμορφώνεται ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. “Η προσπάθεια για τη συνεργασία όλων των μαχόμενων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της πόλης θα συνεχιστεί με στόχο την προάσπιση των αναγκών των εργαζόμενων και λαϊκών στρωμάτων της πόλης και ένα Δήμο στην υπηρεσία των πολιτών” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

KEN 728X100

Έτσι συγκροτήθηκε η παράταξη και πήρε τις εξής αποφάσεις

  1. Περιοδείες σε γειτονιές και χωριά του δήμου Βόλου για να μπορέσουν να ακούσουν τα προβλήματα των πολιτών και να τα εντάξουν στο πρόγραμμα της παράταξης το οποίο είναι ακόμα υπό συγκρότηση.
  2. Συγκροτήθηκαν ανοιχτές επιτροπές για το περιβάλλον, την προσβασιμότητα, την κοινωνική πρόνοια και τις νέες τεχνολογίες στον δήμο.
  3. Τέλος, αποφασίστηκε νέα ανοιχτή συνέλευση σε διάστημα περίπου ενός μήνα ( η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες) για να παρουσιαστούν κάποιες θέσεις που θα προκύψουν από τις δουλείες των επιτροπών και να διερευνηθούν περαιτέρω τα υπόλοιπα κομμάτια του προγράμματος.
error: Content is protected !!