Έκοψε την πίτα του ο «ΑΘΛΟΣ» Αγριάς

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία δεκάδων αθλητών του έκοψε στο Πορφυρογένειο ίδρυμα Αγριάς, ο «ΑΘΛΟΣ» που καλλιεργεί τμήματα σκακιού και badminton.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε εξαιρετικό κλίμα και με την παρουσία μελών του «ΑΘΛΟΥ», πολλών αθλητών του σκακιού και του badminton, καθώς και αρκετών φίλων μας, κόπηκε το απόγευμα της Κυριακής 27.01.2019, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, κ. Γαλάτης Απόστολος και ο πρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Μαγνησίας, κ. Γανωτής Κωνσταντίνος. Η εκδήλωση άρχισε στις 18:15, με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον γραμματέα του «ΑΘΛΟΥ» κ. Σουλικιά Αντώνιο και μετά την τελετή του αγιασμού της πίτας από τον πατέρα Βαρνάβα, και το κόψιμο της, ο πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ» κ. Μαγγίτσης Νικόλαος, έκανε μια ενημέρωση για τον Όμιλο και στη συνέχεια ο κ. Γαλάτης Απόστολος, απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η παρουσίαση του έργου του σκακιστικού τμήματος «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά και του τμήματος badminton από την κα Αθανασίου Σόνια και αμέσως μετά έγιναν οι παρακάτω βραβεύσεις: Στον φετινό πρωταθλητή σκακιού για «Το Πιονάκι», τον κ. Κίτσο Κωνσταντίνο από τον κ. Μαγγίτση. Στον καλύτερο αθλητή του badminton, τον νεαρό Παπαναστασίου Κωνσταντίνο, από την κα Αθανασίου. Στην ΕΨΑ για την προσφορά της προς τον «ΑΘΛΟ», από τον αντιπρόεδρο μας τον κ. Ράιο Γεώργιο. Στον κ. Γαλάτη Απόστολο, για τη βοήθεια που μας έχει προσφέρει το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, από τον κ. Καϊάφα Εμμανουήλ. Στον κ. Παρασκευά Λευτέρη, από τον κ. Μαγγίτση. Στο Ίδρυμα Νικολάου & Ελένης Πορφυρογένη για τη συνεχή προσφορά του προς τον «ΑΘΛΟ» και ιδιαίτερα στο «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά στην κα Εύα Σουτραλή.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μοίρασμα ατομικών κομματιών πίτας προς όλους και δύο κληρώσεις (1 για «Το Πιονάκι» και 1 για το badminton), με αντίστοιχα δώρα, σκάκι και ρακέτα, προς τους τυχερούς. Το φλουρί της πίτας που έκοψε ο πρόεδρος μας, έπεσε στο σκακιστικό τμήμα «Το Πιονάκι». Στην είσοδο του Ιδρύματος, προσφέρονταν αναψυκτικά ΕΨΑ. Ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας και τους ευχόμαστε να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

error: Content is protected !!