Νάνσυ Καπούλα: Ο Αργύρης Κοπάνας δεν είναι στέλεχος της ΝΔ

milonas 728x120

Τα πυρά της στον Αργύρη Κοπάνα εξαπέλυσε σήμερα το απόγευμα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Astra και στον δημοσιογράφο Απόστολο Ράιδο, η Νάνσυ Καπούλα.

Η υποψήφια δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε για τις διαρροές της Νέας Δημοκρατίας -την επίσημη στήριξη της οποίας έχει- προς το ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου, με περιπτώσεις όπως αυτή του κ. Κοπάνα.

“Ο κ. Κοπάνας είναι απλά ένας περιφερειακός σύμβουλος. Δεν είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ήθελε να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου με τη στήριξη της ΝΔ και για προσωπικά οφέλη ενσωματώθηκε στο σύστημα που κατήγγειλε μέχρι χθες. Προφανώς για να εξυπηρετήσει προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς. Δεν αφορά το θέμα αυτό την κοινωνία του Βόλου. Και αυτό φάνηκε, διότι κανείς δεν το συζητά.”

Η κ. Καπούλα ρωτήθηκε ακόμα, αν θα ζητήσει από το κόμμα της διαγραφή των στελεχών που θα “αλλαξοπιστήσουν”, για να απαντήσει:

“Ο κ. Κοπάνας δεν εκπροσωπεί τον κομματικό μηχανισμό. Δεν είναι εκλεγμένος. Τα κόμματα έχουν εκλεγμένους. Κανένα κόμμα δεν ασχολείται με το τι κάνει οκάθε ψηφοφόρος στην κάλπη μόνος του. Δε θα ζητήσω να κινηθεί καμία διαδικασία για οιονδήποτε. Όποιος θέλει, να πάει όπου θέλει. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και δε θα ζητήσω κομματική πειθαρχία”.

error: Content is protected !!