Καταδικάζει την εισαγγελική παρέμβαση για το μπλόκο της Νίκαιας το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, με ανακοίνωσή του “καταγγέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μέσω της αστυνομίας και της αστικής δικαιοσύνης, άσκησε συνδικαλιστική δίωξη εξπρές εναντίον των αγροτικών στελεχών, λίγες ώρες μετά την έξοδο των τρακτέρ στον εθνικό δρόμο στον κόμβο της Νίκαιας, παραπέμποντας σε δίκη την 1η Μάρτη ως ηθικούς αυτουργούς για την κατάληψη του οδοστρώματος, με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση των αγροτών που βγαίνουν όλο και περισσότεροι στο μπλόκο της Νίκαιας.

Αυτό είναι το πραγματικό αντιλαϊκό της πρόσωπο, από την μια συνεχίζει τις βάρβαρες ταξικές πολιτικές που εφάρμοζαν και οι κυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, που οδηγούν σε αδιέξοδο και στο ξεκλήρισμα εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και από την άλλη επιστρατεύει τον αυταρχισμό και την καταστολή ενάντια σε όποιους αγωνίζονται.

Είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι θα σταματήσει τους δίκαιους αγώνες των μικρομεσαίων αγροτών και όλων των εργαζομένων, με τις διώξεις και την καταστολή.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, είναι στο πλευρό των αγροτών και των διωκόμενων αγροτοσυνδικαλιστών. Καλεί τα σωματεία του να καταδικάσουν την πολιτική του αυταρχισμού και της καταστολής της κυβέρνησης και να σταθούν δίπλα στους αγωνιζόμενους αγρότες.”

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!