Αντιπαράθεση Δήμου Βόλου – Φωτ. Κοκκινάκη με φόντο τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα [εικόνες]

stergiou
fotou
728x110 3

Tη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που δείχνουν δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου, να βρίσκονται σταθμευμένα έξω από γήπεδο.

728X100 3 1

Η ίδια αναφέρει:

“Τα δημοτικά αυτοκίνητα αποτελούν δημοτική περιουσία και οι δημοτικές αρχές οφείλουν να τα χρησιμοποιούν προς όφελος και για τις ανάγκες των υποθέσεων των δήμων.
Οι κανονικές δημοτικές αρχές, όμως. Γιατί η απερχόμενη δημοτική αρχή του Βόλου, με την καθεστωτική νοοτροπία που τη διακρίνει, τα χρησιμοποιεί, από την αρχή της θητείας της, για την ατομική εξυπηρέτηση των μελών της, όπως άπειρες φορές έχουμε διαπιστώσει, βλέποντας σε διάφορα σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής οχήματα του Δήμου Βόλου, σε ώρες (νυχτερινές), μέρες (σαββατοκύριακα) και χώρους (π.χ. νυχτερινά μαγαζιά) που δεν δικαιολογούν τη δημοτική χρήση, και όπως πολλές φορές έχουν δημοσιοποιηθεί σχετικές φωτογραφίες σε μέσα ενημέρωσης.
Και το γαϊτανάκι αυτό συνεχίζεται ανενδοίαστα. Σήμερα, είχαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους, του ΝΠΣ, με τον Αιγινιακό Πιερίας. Ε, με τι θα πήγαιναν; Να φθείρουν τα δικά τους αυτοκίνητα και να πληρώνουν βενζίνες; Αφού υπάρχουν τα δημοτικά και πληρώνουν οι Βολιώτες. Και για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες. Δύο δημοτικά αυτοκίνητα, χρεωμένα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, το ΚΗΗ3013, Volkswagen Golf – 1ο έτος κυκλοφορίας 2010 – εξυπηρετούμενη περιοχή, όλος ο Δήμος – χρήση, μετακίνηση δημάρχου και το ΚΗΙ4606, Seat Leon – 1ο έτος κυκλοφορίας 2003 – εξυπηρετούμενη περιοχή, ορεινή – χρήση, μετακίνηση προσωπικού, είναι σταθμευμένα έξω από το γήπεδο όπου έγινε ο ποδοσφαιρικός αγώνας.
Εύλογα τα ερωτήματα: Είχαν άδεια μετακίνησης εκτός Νομού για σήμερα τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα; Και αν ναι, για ποια υπόθεση του Δήμου; Εκτός και αν αποτελεί δημοτική υπόθεση ο αγώνας ΝΠΣ – Αιγινιακός. Ο κ. Ντίτορας, που καλεί σε απολογίες τους δημοτικούς συμβούλους των αντιπολιτεύσεων, γιατί αντιδρούν πολιτικά, καταγγέλλοντας επανειλημμένως παραβιάσεις της νομοθεσίας και του κανονισμού του Δ.Σ., θα ελέγξει τον Δήμο Βόλου για το συγκεκριμένο θέμα; Ή, σε ό,τι αφορά την απερχόμενη δημοτική αρχή, έχει πάθει ολική τύφλωση και κώφωση;”

Η απάντηση του Δήμου Βόλου

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή απαντά:

Ο θηλυκός Κλουζώ, γνωστή και ως Φωτεινή Κοκκινάκη, ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά, επιδεικνύοντας το αμέριστο ενδιαφέρον της για τα πράγματα του Δήμου, δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου με πινακίδες του Δήμου, που υποτίθεται ότι είναι έξω από το γήπεδο του Αιγινίου και λόγω των αρετών και του υψηλού ηθικού της πλεονεκτήματος που την χαρακτηρίζουν, αποδύεται σ’ ένα ακόμα ηθικοπλαστικό δεκάρικο, από αυτούς που προκαλούν εμετό.

Φυσικά οι φωτογραφίες δεν είναι από το Αιγίνιο, αφού διακρίνονται καθαρά οι πυλώνες των προβολέων και όσοι έχουν πάει στο συγκεκριμένο γήπεδο γνωρίζουν καλά ότι δεν έχει προβολείς…  Ούτε βεβαίως στρατόπεδο είναι. Αλλά για την πολιτική αξιοπιστία και την σοβαρότητα της Κοκκινάκη μιλά όλη η Ελλάδα, εμείς περιττεύουμε.

Ας σοβαρευτεί λίγο κι ας ασχοληθεί, αν μπορεί, με τα σοβαρά θέματα του Δήμου, πριν βέβαια παυθεί, αφού ήδη έχει κληθεί σε απολογία για την φυγομαχία της, από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης. Αλλά βεβαίως δεν μπορεί να βρει κάτι σοβαρό και ασχολείται με… συνοικιακού τύπου κουτσομπολιά. Και αυτό δείχνει και το έργο της Δημοτικής Αρχής που αναγνωρίζεται καθολικά και δεν αμφισβητείται.

Σημ. Το γεγονός ότι τους ισχυρισμούς της Κοκκινάκη στηρίζει ο δυαδικός, πολιτικάντης και δημοσιογράφος, Γιάννης Αναστασίου, πολλαπλασιάζει και το μέγεθος του φιάσκου. Ας σκεφτούν να παίξουν μαζί σε μια επιθεώρηση, μήπως και έχουν κάποια επιτυχία στη δημόσια παρουσία τους στο μέλλον.

error: Content is protected !!