Δεν είμαστε ούτε με τον Μαδούρο ούτε με τον Γκουαϊδό, αλλά με τη διεθνή νομιμότητα

milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, 17:33

Τη θέση ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ούτε με τον Μαδούρο ούτε με τον ο Γκουαϊδό, αλλά με τη διεθνή νομιμότητα, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Νews 24/7 στους 88,6.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ψηφοφορία του ευρωκοινοβουλίου για τη Βενεζουέλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι η Ευρώπη «διόρισε τον πρόεδρο μια άλλης χώρας», εξέφρασε τη γνώμη ότι η συγκεκριμένη απόφαση «παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς νομιμότητας», ενώ έκανε λόγο για «πολιτικές ζούγκλας» και για «διεθνή κατρακύλα».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, ο Στέλιος Κούλογλου μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχουν προβλήματα δημοκρατίας στη Βενεζουέλα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διορίζουμε ηγέτες. Το καθεστώς Μαδούρο έχει υιοθετήσει αντιδημοκρατικές πρακτικές. Αυτό γίνεται σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Η Βενεζουέλα είναι χωρισμένη στα δύο. Πρέπει να συζητήσουν τα δύο μέρη μεταξύ τους για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές συντεταγμένα. Στην Ισπανία αρέσουν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας, νομίζετε ότι γίνονται για τη δημοκρατία όλα αυτά; Δεν είμαστε ούτε με τον Μαδούρο ούτε με τον Γκουαιδό, είμαστε με τη διεθνή νομιμότητα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, 17:35

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!