ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αχιλλέας Μπέος κατά Μπάμπη Ζάχου: Διασύρεται μία οικογένεια από έναν πολιτικάντη

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιτίθεται με δήλωσή του στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βόλου και πρώην αντιδήμαρχο Μπάμπη Ζάχο για την δημοσίευση προσωπικών στοιχείων της οικογένειας με την 17χρονη που διάβαζε στο πεζοδρόμιο.

KENT728X100 1

Ο κ. Μπέος αναφέρει:

Ολα μπορούμε να τα καταλάβουμε και να τα κατανοήσουμε σε ένα προεκλογικό αγώνα, όχι, όμως, και την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων που για μια χούφτα ψήφων, που ελπίζουν ότι θα τους φέρει η δήθεν ευαισθησία τους, δίνουν βορά στην αδηφάγα δημοσιότητα περιπτώσεις, όπως η πρόσφατη στην περιοχή μας.
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, περιορίζομαι να πω ότι όπως διαπιστώθηκε η περίπτωση αυτή ήταν πολύ διαφορετική απ’ ότι επιχειρήθηκε να εμφανιστεί και τελικά απέμεινε μια ολόκληρη οικογένεια να διασύρεται και να υφίσταται τις συνέπειες της αδίστακτης φιλοδοξίας ενός πολιτικάντη, τύπου Μπάμπη Ζάχου.
Η ντροπή, αν μπορεί να την συναισθανθεί, θα σημαδεύει αυτόν και όσους μετείχαν σε αυτή την μεθόδευση, για λόγους φθηνού εντυπωσιασμού και πολιτικής εκμετάλλευσης , για πάντα.
Εμείς, σαν Δημοτική Αρχή, παρεμβαίνουμε άμεσα, σε κάθε αναφορά που γίνεται, και με ευαισθησία και σεβασμό στο όποιο άτομο και το περιβάλλον του, αφού διαπιστώσουμε το πρόβλημα δίνουμε την αναγκαία λύση που απαιτείται κατά περίπτωση. Χωρίς εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της ανάγκης του και με απόλυτο σεβασμό στην αξιοπρέπειά του.

error: Content is protected !!