Συνελήφθη η νικήτρια λοταρίας που αγόρασε το λαχείο με κλεμμένη πιστωτική κάρτα

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, 05:45

Μία 33χρονη γυναίκα από τον Καναδά συνελήφθη από την αστυνομία επειδή αγόρασε με μια κλεμμένη πιστωτική κάρτα το τυχερό λαχείο σε κέντρο λοταρίας στο Σεντ Τζονς, στο νησί Νιουφάουντλαντ.

Η γυναίκα συνελήφθη αφού ένας άντρας ήρθε σε επαφή με την αστυνομία την περασμένη Τετάρτη και ανέφερε ότι το πορτοφόλι του είχε κλαπεί. Έμαθε αργότερα ότι οι πιστωτικές του κάρτες χρησιμοποιήθηκαν για να πραγματοποιήσουν αρκετές αγορές στην πόλη Παραντάιζ, συμπεριλαμβανομένου ενός λαχείου το οποίο τελικά κέρδισε, αναφέρουν οι ειδήσεις του CBC του Καναδά.

Σύμφωνα με το RT, αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η δράστης σίγουρα δεν θα λάβει τα κέρδη και, δυστυχώς, φαίνεται ότι το θύμα της κλοπής δεν θα αποκομίσει επίσης την ανταμοιβή. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία που διοργανώνει τη λοταρία είπε στο CBC ότι βάσει της πολιτικής τους, μπορούν να πληρώσουν βραβεία μόνο για «νόμιμα αποκτηθέντα λαχεία».

Αυτό σημαίνει ότι τα 50.000 δολάρια πιθανότατα θα μεταφερθούν απευθείας στα μελλοντικά τζάκποτ. Η γυναίκα που βρίσκεται στο κέντρο του φιάσκο του λαχείου αντιμετωπίζει τώρα δύο κατηγορίες για την κατοχή κλεμμένης πιστωτικής κάρτας και πέντε κατηγορίες για απάτη.

Πηγή: Sputnik


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, 05:50

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!