Διυπουργική συνάντηση υπό την απειλή κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων ζητούν οι αγρότες (φωτό)

stergiou
fotou
728x110 3

Το χαρτί της κλιμάκωσης των αγροτικών κινητoποιήσεων με αποκλεισμών καίριων οδικών αρτηριών παίζουν οι αγρότες, ζητώντας παράλληλα διυπουργική συνάντηση από την κυβέρνηση για να συζητηθούν και να λυθούν τα προβλήματά τους.

728X100 3

Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο πνευματικό κέντρο της Νίκαιας, έξω από τη Λάρισα, συμμετείχαν κατά τους διοργανωτές εκπρόσωποι από πάνω από 20 μπλόκα που ήδη έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα.

Βλέποντας το αδιέξοδο των συναντήσεων μόνον με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς τα προβλήματα αφορούν παράλληλα κι άλλα υπουργεία με το υπουργείο Οικονομικών φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο, ζητούν διυπουργική συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

“Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση. Τώρα θα είναι ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μαζί με κλιμάκιο υπουργών, ας το αποφασίσει η ίδια η κυβέρνηση. Θα θέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων μας κι ας μας δώσουν απαντήσεις” σημείωσε μεταξύ άλλων μετά το πέρας της σύσκεψης το μέλος της συντονιστικής του μπλόκου της Νίκαιας κ. Ρίζος Μαρούδας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

 

error: Content is protected !!