ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διυπουργική συνάντηση υπό την απειλή κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων ζητούν οι αγρότες (φωτό)

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το χαρτί της κλιμάκωσης των αγροτικών κινητoποιήσεων με αποκλεισμών καίριων οδικών αρτηριών παίζουν οι αγρότες, ζητώντας παράλληλα διυπουργική συνάντηση από την κυβέρνηση για να συζητηθούν και να λυθούν τα προβλήματά τους.

KEN

Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο πνευματικό κέντρο της Νίκαιας, έξω από τη Λάρισα, συμμετείχαν κατά τους διοργανωτές εκπρόσωποι από πάνω από 20 μπλόκα που ήδη έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα.

Βλέποντας το αδιέξοδο των συναντήσεων μόνον με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς τα προβλήματα αφορούν παράλληλα κι άλλα υπουργεία με το υπουργείο Οικονομικών φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο, ζητούν διυπουργική συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

“Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση. Τώρα θα είναι ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μαζί με κλιμάκιο υπουργών, ας το αποφασίσει η ίδια η κυβέρνηση. Θα θέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων μας κι ας μας δώσουν απαντήσεις” σημείωσε μεταξύ άλλων μετά το πέρας της σύσκεψης το μέλος της συντονιστικής του μπλόκου της Νίκαιας κ. Ρίζος Μαρούδας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

 

error: Content is protected !!