Αναλγησία! Έκοψαν το ρεύμα σε Βολιώτη καρδιοπαθή με ποσοστό αναπηρίας 67% [εικόνες]

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε απόγνωση βρίσκεται από το πρωί 38χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος από τα 36 του δεν μπορεί να εργαστεί καθώς διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια σε ποσοστό 67%.

KENT728X100

Μέχρι το 2016 ο Δημήτρης εργαζόταν ως συμβασιούχος στο Δήμο Βόλου. Η σύμβαση έληξε, η ανεργία ήρθε, μετά και η αρρώστια. Σωρευμένα προβλήματα, όπως και οι απλήρωτοι λογαριασμοί. 

Καταναλωτής σε ιδιωτική εταιρεία ηλεκτροδότησης και φυσικού αερίου τα τελευταία χρόνια, προσπαθούσε  με περιστασιακά μεροκάματα να τα βγάλει πέρα σε ένα ισόγειο στο κέντρο του Βόλου όπου διαμένει.

Ο καιρός όμως τρέχει, όπως και οι απλήρωτοι λογαριασμοί που συγκεντρώθηκαν στο φτωχικό του και αγγίζουν το ποσό των 609 ευρώ, εκ των οποίων τα 170 ευρώ για το φυσικό αέριο και τα 439 ευρώ για την ηλεκτροδότηση.

Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9, είδε έντρομος τους εκπροσώπους της εταιρείας που μετέβησαν σπίτι του και του έκοψαν το ρεύμα. Μένει μόνος του, ο μόνος άνθρωπος που τον επισκέπτεται από άλλη περιοχή της χώρας όπου διαμένει είναι η αρραβωνιαστικιά του και έχει απόλυτη ανάγκη την ηλεκτροδότηση, καθώς χρησιμοποιεί μηχάνημα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr σημειώνει ότι το μόνο που φοβάται αυτή την ώρα είναι η πιθανότητα της επιδείνωσης της υγείας του, λόγω αυτής της εξέλιξης. Όπως σημειώνει, η εταιρεία δεν δέχεται κάποιο διακανονισμό, έστω και τώρα. Ο ίδιος βρίσκεται αυτή την ώρα σε απόγνωση και κάνει έκκληση βοήθειας.  Τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή της εφημερίδας για όποιον φορέα προθυμοποιηθεί να βοηθήσει.

error: Content is protected !!