ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πιο δραστήριοι και οι πιο… τεμπέληδες Βολιώτες βουλευτές του Κοινοβουλίου [στοιχεία]

Το TheNewspaper.gr και φέτος, συνεπές προς τους αναγνώστες της Μαγνησίας, οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν τη δραστηριότητα των τοπικών αντιπροσώπων τους, παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε σχέση με τις ομιλίες αλλά και τις ερωτήσεις – αναφορές τους.

KEN 728X100

Ειδικότερα, πρωταθλητής για το 2018 στις Ομιλίες στην Ολομέλεια της Βουλής αναδεικνύεται η Κατερίνα Παπανάτσιου, λόγω των υπουργικών της καθηκόντων, ενώ στις ερωτήσεις – αναφορές του Κοινοβουλευτικού ελέγχου η πρωτιά ανήκει στον Χρήστο Μπουκώρο.

Στην αντίπερα όχθη, ο βουλευτής με την μικρότερη παρέμβαση, τόσο σε αριθμό ομιλιών όσο και ερωτήσεων αναδεικνύεται ο Μάκης Μπαλλής.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έχει πραγματοποιήσει 8 ομιλίες στην Ολομέλεια και έχει κάνει 63 ερωτήσεις αναφορές.

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου έχει μιλήσει στην Ολομέλεια 37 φορές, ενώ δεν έχει σημειώσει ούτε μία ερώτηση ή αναφορά για το έτος 2018.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Μάκης Μπαλλής έχει πραγματοποιήσει μόλις 3 ομιλίες στην Ολομέλεια, ενώ έχει υπογράψει μόνο 25 ερωτήσεις – αναφορές.

Ο βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μίλησε καθόλη τη διάρκεια του 2018, 19 φορές στην Ολομέλεια της Βουλής και απηύθυνε 244 ερωτήσει και αναφορές κυρίως για θέματα του νομού Μαγνησίας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος πραγματοποίησε 25 ομιλίες στο βήμα της Βουλής και έκανε 120 ερωτήσεις – αναφορές.

Τέλος, ο βουλευτής ΚΚΕ Μαγνησίας Κώστας Στεργίου μίλησε μόλις 2 φορές στην Ολομέλεια της Βουλής και απηύθυνε 57 ερωτήσεις – αναφορές.

 

error: Content is protected !!