ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην αρμοδιότητα της ΕΡΤ3 η ΕΡΑ Βόλου

stergiou
fotou
728x110 3

Νέο οργανόγραμμα για την ΕΡΤ3 με διαδικασίες εξπρές από τη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία απέστειλε το σχέδιο στις συνδικαλιστικές Ενώσεις ζητώντας παρατηρήσεις εντός δύο ημερών! Για τη διαδικασία είχε ανοίξει –κατά πληροφορίες μας– ειδική πλατφόρμα παρατηρήσεων η οποία έκλεισε αμέσως εξαιτίας των εκατοντάδων αρνητικών αντιδράσεων!

728X100

Το μείζον ζήτημα που συγκεντρώνει τα πυρά είναι η μεταφορά της διεύθυνσης περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών από την κεντρική μητρική εταιρεία της ΕΡΤ στη γενική διεύθυνση της ΕΡΤ3! Ενέργεια ακατανόητη και θεσμικά καθώς η ΕΡΤ3 δεν είναι αυτόνομη, αποτελεί μια απλή γενική διεύθυνση και καλείται αίφνης να προγραμματίζει και να σχεδιάζει τα προγράμματα ραδιοφωνίας σε Κρήτη, Αιγαίο, Πάτρα κ.λπ. Κατά εκτιμήσεις, η μεταφορά αυτή ενδέχεται να σχετίζεται με την άποψη που έχουν αρμόδιοι της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία τα περιφερειακά ραδιόφωνα της ΕΡΑ πρέπει να μειωθούν και να εκπέμπει ένας σταθμός ανά περιφέρεια…

Το σχέδιο νέου οργανογράμματος προβλέπει τη σύσταση και λειτουργία τεσσάρων διευθύνσεων στη γενική διεύθυνση της ΕΡΤ3: Περιφερειακών Σταθμών με 21 τμήματα, Τηλεόρασης με τέσσερις υποδιευθύνσεις, τη Διεύθυνση Νέων Μέσων και τη Διεύθυνση Οικονομικών. Στην ευθύνη του γενικού διευθυντή υπάγεται η αρμοδιότητα του εμπορικού τμήματος και του τμήματος επικοινωνίας.

error: Content is protected !!