ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέλλας: «Ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα προάγει την κληρονομιά της περιοχής»

«Σας γνωρίζω χρόνια και αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή, είναι το αληθινό σας χαμόγελο. Ένα χαμόγελο, που οδηγεί κάθε βήμα σας και δυναμώνει όλους εμάς, για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να βλέπεις ανθρώπους, που με πραγματική ανιδιοτέλεια, προσφέρουν στον τόπο τους, διατηρώντας και προάγοντας τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα, συγχαίροντας της Πρόεδρο κ. Γιούλα Ψωμουλιά και τα μέλη του για την δράση τους, ενώ πρόσθεσε:

«Ζούμε σε μια εποχή, που βασικά συστατικά του πολιτισμού μας λοιδορούνται, ποδοπατούνται και θεωρούνται αναχρονιστικά. Σε πείσμα, όμως, αυτής της συντονισμένης προσπάθειας, νέοι Σύλλογοι ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την σκυτάλη, για να την παραδώσουν αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές. Τις προσπάθειές τους, οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε».

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100 2
error: Content is protected !!