Ενημερώθηκαν οι Τραπεζοϋπάλληλοι στη Λάρισα από κλιμάκιο της ΟΤΟΕ (φωτο)

milonas 728x90 1
728x110 2

Κλιμάκιο της ΟΤΟΕ  με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Κούκο, τον Γεν. Γραμματέα Αχιλλέα Μυλωνόπουλο, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Παναγιώτη Αδαμόπουλο και το μέλος της Διοίκησης Γιώργο Αρβανίτη, βρέθηκαν σήμερα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο DIVANI PALACΕ, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Γενικού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερώσουν τους Τραπεζοϋπαλλήλους του Νομού Λάρισας.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Γενικού της Συμβουλίου, η ΟΤΟΕ διοργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία του κλάδου.

Σύμφωνα με την ΟΤΟΕ:  «Οι διαπραγματεύσεις της ΟΤΟΕ με τους εκπροσώπους των Τραπεζών για την υπογραφή νέας Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο κλάδος μας για άλλη μια φορά προσπαθεί να διευρύνει τα οικονομικά και εργασιακά του δικαιώματα, να προστατεύσει την απασχόληση και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, σε ένα δύσκολο περιβάλλον τόσο για την οικονομία όσο και για το τραπεζικό σύστημα. Στον δρόμο για την υπογραφή μιας ικανοποιητικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε., είναι απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μέσα από διαδικασίες ενημέρωσης και διαλόγου.

Τα θέματα για τα οποία ενημερώθηκαν οι Τραπεζοϋπάλληλοι ήταν:

Εξελίξεις στην Οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

Διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε. (προστασία απασχόλησης –ανάκτηση απωλειών – ψηφιοποίηση εργασιών κλπ).

Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!