ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον Αχιλλέα Μπέο στηρίζει ο Απόστολος Νάσιος (Rodolpho)

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Tη στήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαίου δίνει με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Απόστολος Νάσιος.

Η ανακοίνωση:

Εργαζόμενος από μικρό παιδί στην επιχείρηση ενδυμάτων « RODOLPHO VALENTINO» που ίδρυσε ο πατέρας μου, στην καρδιά της εμπορικής αγοράς του Βόλου, διέκρινα από την πρώτη στιγμή που εξελέγη Δήμαρχος Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, την αποφασιστικότητά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Βόλου. Με μια σειρά αποτελεσματικών κινήσεων, η Δημοτική Αρχή  στήριξε έμπρακτα την εμπορική αγορά της πόλης μας, αλλά και γενικότερα την επιχειρηματικότητα, επιτυγχάνοντας να καταστήσει τον Βόλο σημαντικό τόπο προορισμού για χιλιάδες επισκέπτες. Καίριες  υπήρξαν οι παρεμβάσεις στους τομείς των οικονομικών και αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας, των τεχνικών έργων, της βιώσιμης κινητικότητας, καθώς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Προερχόμενος από τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του Βόλου και έχοντας διατελέσει μέλος της διοίκησης του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Νέων Επιχειρηματιών, πιστεύω πως με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου, θα μπορέσω να συμβάλλω σε μία ακόμη καλύτερη συνεργασία του Δήμου Βόλου με την τοπική επιχειρηματικότητα, με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Παράλληλα, μεγαλωμένος κοντά στην τοπική μας Εκκλησία και έχοντας σπουδάσει στη θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης, θεωρώ πολύ σημαντική την  καταπολέμηση της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων σε τοπικό επίπεδο. Η  ύπαρξη μιας οργανωμένης κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης προς όσους συμπολίτες χρήζουν άμεσης και έμπρακτης βοήθειας, είναι επιβεβλημένη. Προς αυτή την κατεύθυνση πολύτιμη είναι η συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου με την τοπική μας Εκκλησία, καθώς και με φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Στηρίζω την γνήσια και καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη « Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο. Στις εκλογές του Μαΐου καλούμαστε όλοι να παραμερίσουμε το όποιο κομματικό ή προσωπικό συμφέρον, να προτάξουμε το συμφέρον του Βόλου και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα Βόλο δημιουργίας, ευημερίας και προοπτικής.

error: Content is protected !!