Παραιτήσεις και υποψηφιότητες με Γούλα στο ΚΙΝΑΛ μετά τη στήριξη σε Καλογιάννη!

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ραγδαίες πλην αναμενόμενες οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής της Λάρισας μετά τη χθεσινή επισημοποίηση της στήριξης στον Απόστολο Καλογιάννη για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Τον… χορό φαίνεται να σέρνει πρώτος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Ραούλης, ο οποίος με μία αιχμηρή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προανήγγειλε την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: «Η σημερινή ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για στήριξη στον Καλογιάννη, με βρίσκει αντίθετο. Η αυτονομία του Κινήματος δεν υπηρετείται με αποφάσεις τέτοιου τύπου, αποτέλεσμα συνδιαλλαγής και υπόγειων διαδρομών. Δεν υπηρετείται με την πλήρη παράδοση στη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται από τη μία να μιλάς για “στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ” και από την άλλη να πας “αγκαλιά” μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δε γίνεται να διαφωνείς με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση, να καταγγέλλεις τον “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ” και να πας παρέα με τους υπερασπιστές του, στις εκλογές. Η βιασύνη τους να εκτεθούν , μετά την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γούλα, είναι προφανής, καθώς αποδείχτηκε ότι επιλογές υπήρχαν, αλλά υπονομεύτηκαν συνειδητά.

Η παραίτηση μου από μέλος της Ν.Ε. είναι δεδομένη. Περισσότερα και αναλυτικότερα αύριο….»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΛΑ

Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες πως αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα και μάλιστα με θεσμικά αξιώματα, θα συνταχθούν ενεργά με τη δημοτική παράταξη του πρώην προέδρου του ΤΕΙ Παναγιώτη Γούλα. «Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Καλογιάννη, το ΠΑΣΟΚ… Γούλα!» σχολίαζε σκωπτικά το πρωί της Πέμπτης στο onlarissa.gr, επιφανής Λαρισαίος ΠΑΣΟΚος, θέλοντας να καταδείξει το μέγεθος του χάσματος που επικρατεί στα δημοτικά τεκταινόμενα.

Έτσι, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Γιαννούλα, αλλά και το μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Κώστα Σάββα, να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του κ. Γούλα, απέναντι από την επίσημη επιλογή του κόμματος.

Προφανώς και η ιστορία κάπου εδώ μόλις αρχίζει…

Α.Ρ.

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!