ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στελεχώθηκαν τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Με αφορμή το δημοσίευμα σχετικά με την τοποθέτηση Προϊσταμένων σε Τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, η διοίκηση της Π.Ε. ενημερώνει για τα εξής: 

KEN 728X100 2

Μετά την τροποποίηση και έγκριση νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία με τους Διευθυντές και την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ κ. Κολυνδρίνη, αξιολογώντας τις υπηρεσιακές ανάγκες και την υποστελέχωση των Υπηρεσιών, προέβη καταρχάς, στη σταδιακή στελέχωση των νέων τμημάτων όπου υπήρχαν κενά απο υπαλλήλους και στη συνέχεια στην τοποθέτηση Προϊσταμένων. 

Ήδη έχουν τοποθετηθεί 7 προϊστάμενοι και έπονται στη συνέχεια και οι λοιποί. Ωστόσο να επισημάνουμε ότι στα νέα τμήματα που στελεχώνονται από 1 άτομο, η διαφορά της αναγωγής υπαλλήλου σε Προϊστάμενο, επί της ουσίας έγκειται στο επίδομα που προβλέπεται για τους προϊσταμένους και όχι στην αποδοτικότητα ή στην αλλαγή αρμοδιοτήτων, αφού αυτές είναι οι ίδιες, είτε κάποιος είναι υπάλληλος, είτε προίσταται του εαυτού του. 

Παρ’όλα αυτά οι Προϊστάμενοι θα τοποθετηθούν σταδιακά σε όλα τα Τμήματα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των Δ/νσεων.

error: Content is protected !!